24. Magyar Szent Család Zarándoklat - 2019.11.09. - Lakitelek

A Szent Imre tiszteletére szervezett 24. Magyar Szent Család Zarándoklaton, 2019. november 9-én, 27-en vettünk részt, Lakitelekről 18-an indultunk útnak.

Az ismerős arcok mellett ismét voltak új testvérek is. Nagy örömmel fogadtuk őket. Lakitelekről - az imádságunkat követően - jókedvvel indultunk el, és a kissé ködös idő egyre jobban kitisztult. Volt, amikor kisütött a nap. Olyan szép időt kaptunk a Gondviselőtől, hogy Nyárlőrinc és Szentkirály között elég volt egy póló is. Az út rengeteget javult a kétnappal korábbihoz képest, csupán 1-2 helyen kellett a sarat kikerülni.
Mind a három helyen nagy szeretettel és bőséges terítékkel vártak bennünket, köszönet ezért Bagi Feren, Salánki Ferenc és Molnár Zsolt plébánosoknak.
De köszönet illeti Varga Tamás atyát is, aki már sokadszor jön velünk az első szakaszon, hogy a gyónni vágyók letehessék terheiket. Istennek hála, most is éltünk a lehetőséggel.

A Jóisten kegyelmeivel árasztott el ismételten bennünket. Érdemes kipróbálni, még ha csak a falu szélétől tud valaki velünk begyalogolni a templomig.

k191109 073844 r

Képes beszámolóhoz kattintson a képre.